practicals

wanneer?

Vrijdag 10 & Zaterdag 11 mei 2024

oPENINGSUREN

Vrijdag 10 mei: 19u00 – 01u00
Zaterdag 11 mei: 19u00 – 03u00

Adres

Tervuren Markt

3080 Tervuren

België

PRAKTISCHE INFO

Koop nog snel je ticket online via de knop rechtsboven op deze pagina. 

Soorten tickets: 

  • Vrijdag ticket: toegang tot onze foute party op vrijdag 10 mei 2024. Deze tickets zijn nog online te verkrijgen tot 12u vrijdagmiddag.
  • Zaterdag ticket: toegang tot  ‘the last dance’ op zaterdag 11 mei 2014. Deze tickets zijn nog online te verkrijgen tot 12u zaterdagmiddag.
  • Combi ticket: toegang op zowel vrijdag als zaterdag.
  • VIP ticket Vrijdag of Zaterdag: toegangsticket tot ’t Festival op vrijdag of zaterdag, toegang tot VIP-deck, één welkomsdrankje, bottle-service en aparte ingang en WC. Deze tickets zijn intussen uitverkocht voor beide dagen.

Ook aan de inkom zullen er, zowel vrijdag als zaterdag, ticketten verkocht worden. Wees er snel bij, want OP = OP.

Je moet zeker je ticket en een identificatiebewijs bij je hebben. We controleren dit aan de ingang.

Let op: IN = IN, OUT = OUT. Met 1 ticket kan je slechts 1 keer het festival terrein betreden.

 

Enkel festivalgangers met een 16+ bandje hebben de toestemming om alcoholische consumpties te bestellen en/of te drinken op het festivalterrein. Feestvierders die nog geen 16 jaar zijn of hun ID vergeten mee te brengen, ontvangen automatisch een 16- bandje. 

Het is verboden om zelf drank of eten mee te nemen naar het festival. Indien je dit toch bij je hebt, zullen we je vragen dit bij de ingang weg te gooien.

 

Let op: Tijdens het evenement is het verboden om met open alcoholcontainers in de omgeving rond te lopen. Deze alcoholperimeter loopt 1 km rond de Markt van Tervuren.

Drugsbeleid
Drugs zijn ABSOLUUT NIET welkom op ‘t Festival. Wij werken samen met onze bewakingsagenten en de politie om het evenement en de omgeving drugsvrij te houden.

Drugsbezit = EINDE VAN HET EVENEMENT. Geen uitzonderingen.

De ingang bevindt zich aan Cultureel Centrum de Zevenster. Hou er rekening mee dat de doorgang van de Klaraweg en de Markt afgesloten zijn voor verkeer. Deze straten zijn wel toegankelijk voor voetgangers in beide richtingen.

Met de fiets of te voet
Wij voorzien een fietsenstalling aan de Vlonderse Hoek in Tervuren. Voetgangers kunnen, ook tijdens het evenement, langs de Klarastraat en de Markt wandelen.

Kiss & ride

Kom je iemand afzetten? Dan kan je terecht op onze Kiss & ride. Deze bevindt zich op de Kastanjedreef in Tervuren. 

Met de bus?
‘t Festival bereik je dit jaar makkelijk met de bus via de halte ‘Tervuren Kerk’ of ‘Tervuren Centrum’.  

Cashless
Wij werken met een cashless betalingssysteem voor onze drank- en foodstanden. Je kan wel aan de kassa met Payconiq by Bancontact, cash of de bankkaart je saldo verhogen. De eerste keer dat je geld op je cashless kaart zal zetten zal er een éénmalige fee van €2,00 worden aangerekend.

Payconiq
Download zeker de Payconiq by Bancontact app alvorens thuis te vertrekken HIER (http://onelink.to/payconiqbybctnl) !

Er zijn onderhouden toiletten aanwezig voor de bezoekers. Om alles proper te houden zal er een kleine vergoeding gevraagd worden.